Hodnocení obchodu

5,0 5 hodnocení
Přidat hodnocení
5
5x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
N Avatar autora Nikola C. | 28.2.2021
Vencu znám osobně, když jsem koukala po pásku, byl pro mě jasná volba=) Dostala jsem na výběr z několika barev, mnoho spon a různých variant zakončení. S výsledkem jsem naprosto spokojená. Vždy raději podpořím českou výrobu a někoho, kdo děla svojí práci rád, než velké značky, kterým jen pramálo zaleží na svých zaměstnancích.
VM Avatar autora Václav Matoušek (Administrátor) 28.2.2021
Bylo mi potěšením k tvým ladným křivkám člověčiny přidat také ladný kus hověziny! :)). Díky za podporu a těším se na další společně stvořené parády. Vašek
A Avatar autora Adam | 21.2.2021
Objednal jsem si od Ecocase peněženku pro tchána. Bylo to jen pár dní před Vánocemi, dárek na poslední chvíli. Vašek vše stihl a výsledek byl perfektní. Oceňuji rychlost, kvalitu i přístup majitele. Mohu jen a jen doporučit a přeji mnoho úspěšných obchodů.
VM Avatar autora Václav Matoušek (Administrátor) 28.2.2021
Zdravím, Adame! Věřím, že dárek utužil rodinné vztahy. Těším se, že příští rok společně vylepšíme vztah s tchyní! A to je vždy výzva :)). Díky za důvěru a podporu. Vašek
L Avatar autora Lucie | 10.2.2021
Moc Vám děkuji za úžasnou záložku do knihy. Příteli udělala opravdu velikou radost. Musím Vám ještě také poděkovat i za krásně zabalený balíček, byla jsem opravdu nadšená :-), takže Vám patří jedno velké DĚKUJI
VM Avatar autora Václav Matoušek (Administrátor) 12.2.2021
Dobrý den, Lucie. Děkuji moc za vaše slova. Jsem rád, že záložka splnila vaše očekávání a je vše v pořádku. Děkuji také za vaši důvěru a těším se na případnou další spolupráci. Vašek
L Avatar autora Lukáš | 19.1.2021
Vašek se od píky vypracoval a naučil skvěle pracovat s kůží. Díky za kožené pouzdro na pero, funguje perfektně a věřím, že mě přežije.
VM Avatar autora Václav Matoušek (Administrátor) 26.1.2021
Lukáši, moc díky za fajn zpětnou vazbu. Jsem rád, že pouzdro slouží a věřím, že bude i nadále. Přeji fajn den. Vašek
M Avatar autora Míra | 17.1.2021
Výrobky značky Ecocase.cz sleduji od jejich prvního uvedení na trh. Líbí se mi jejich jednoduchý design s důrazem na funkčnost. Zpracování kožených výrobků je na vysoké úrovni. Barva se nijak neloupe po roce pravidelného nošení. Vašek(majitel) je velmi flexibilní a spolehlivý, co se týká objednávek. Nechal jsem si od něho zaslat kabelku, pro přítelkyni, jako dárek k narozeninám do Anglie. Vše přišlo perfektně zabalené, bez jakékoliv známky poškození dokonce s osobním věnováním. Přítelkyně kabelku nosí skoro každý den a je s ní velmi spokojená. Určitě všem doporučuji. MK
VM Avatar autora Václav Matoušek (Administrátor) 18.1.2021
Moc díky za pozitivní slova, Mirku! Jsem rád, že vše bylo v pořádku a těším se na případnou další spolupráci.

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 5

Tomuto webu chutná sladké. Proto požírá soubory cookies, díky kterým poskytuje lepší uživatelský zážitek, může měřit návštěvnost a personalizovat reklamu. Více informací zde.