Hodnocení obchodu

5,0 26 hodnocení
Přidat hodnocení
5
26x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
L Avatar autora Lukáš | 3.2.2024
Vašek je velmi vstřícný a rád se vším poradí. Pomohl mi vybrat si to správné nářadí a poskytl mi i několik cenných rad. Nástroje dorazily velmi rychle a všechno bylo pečlivě zabalené, takže se nic nepoškodilo. E-shop moc doporučuji všem domácím kutilům.
VM Avatar autora Václav Matoušek (Administrátor) 4.2.2024
Jsem moc rád, že jsou nástroje v pořádku a věřím, že díky nim (a rukám, samozřejmě) vzniknou krásný kožený věci! Díky za hodnocení a kůži zdar!
K Avatar autora Klára | 26.1.2024
Skvělá komunikace, rychlé dodání a především vstřícný přístup k mým neprofesionálním dotazům. Nástroje už mám doma, vše ve vysoké kvalitě. Vřele doporučuji ! Těším se na další nákup, protože určitě zjistím, že mi něco k mému tvoření chybí 😉. Ještě jednou moc díky. Klára
VM Avatar autora Václav Matoušek (Administrátor) 26.1.2024
Kláro, moc vám děkuji za hodnocení. Kdo se nezeptá, nic se nedozví. Rád zodpovím cokoliv dalšího. Užijte si s nástroji fajn tvorbu :). Kůži zdar! Vašek
J Avatar autora Jenda | 26.1.2024
Dlouhou dobu jsem měl problém s hranořízky a tak jsem tady koupil 3 růžné velikosti a konečně jsem spokojený :-) fungují moc hezky. Prázdný lihový fix používám na barvení hran a malé lahvičky se hodí na Tokonole, když ho nanáším na hrany. Za mě velká spokojenost a skvělá komunikace. Díky
VM Avatar autora Václav Matoušek (Administrátor) 26.1.2024
Potěšení také na mojí straně, Jendo :). Díky, že ses vrátil s hodnocením. Vážím si toho. Vašek
JL Avatar autora Jan Lidmila | 24.1.2024
Zdravím, z pánské peněženky ''Marťas'' jsem nadšený. Je skvělá a moc povedená. Ještě jednou děkuji. Honza
VM Avatar autora Václav Matoušek (Administrátor) 24.1.2024
Děkuji, Honzo, za zpětnou vazbu. Jsem rád, že jsme oba nadšení. Ať Marťas slouží. V.
J Avatar autora Jiří | 14.9.2023
Nákup u Vaška naprostá spokojenost. Kůže je krásná a kvalitní doručení rychlé, domluva super. Navíc před koupi spoustu odborných rad na mé položené otázky. Profesionální přístup směrem k zákazníkovi.
VM Avatar autora Václav Matoušek (Administrátor) 14.9.2023
Jirko, díky za shrnutí naší spolupráce. Jsem rád, že vše klaplo a těším se na fotky výrobků. :) Vašek
T Avatar autora Tereza | 6.9.2023
Kéž by všichni obchodníci byli jako Vašek. Byla radost s ním spolupracovat - laskavý a velmi milý přístup, který dává najevo, že si cení zákazníka. Komunikace na jedničku a bleskurychlé dodání. A co teprve hotový produkt. Už při otevření se člověk tetelí jak měsíček na hnoji, protože to krásně vymazlené balení vyjadřuje Vaškovu péči o radost na druhé straně. Diář dle vlastního návrhu je krásný, malinký, vkusný a decentní pro účely, které má splnit.
VM Avatar autora Václav Matoušek (Administrátor) 7.9.2023
Terezo, díky za velice milé a vyčerpávající hodnocení. Jsem rád, že z objednávky máte tyto dojmy a podařilo se mi tak to, o co mi jde. Doufám, že se někdy na letišti potkáme :). Mějte se hezky. Vašek
P Avatar autora Petra | 3.9.2023
S nákupem jsem spokojená, podložka je skvělá, všechno rychle a včas dorazilo. A určitě chci doporučit všem i zajímavá videa, která jsou na YouTube. Jsem vděčná, že existují tak úžasní lidé, kteří druhé inspirují.
VM Avatar autora Václav Matoušek (Administrátor) 4.9.2023
Petro, díky za vaše hodnocení. Jsem rád, že vše proběhlo tak, jak mělo a jste spokojena vy i já. Těší mě, že videa jsou k užitku. Ať se vám daří. Kůži zdar!
JP Avatar autora Josef Peška | 28.8.2023
Jedním slovem TOP, Vašek má super přístup a je velmi ochotný. Kéžby takhle fungovaly všechny eshopy v ČR.
VM Avatar autora Václav Matoušek (Administrátor) 4.9.2023
Pepo, jsem rád, že vše proběhlo jak mělo i přes mou chybku v balíčku. Díky za shovívavost a ať se daří. Kůži zdar!
OU Avatar autora Ondřej Uždil | 24.8.2023
Rychlé dodání, jsem spokojen. Spoustu zajímavého zboží, které usnadní práci.
VM Avatar autora Václav Matoušek (Administrátor) 26.8.2023
Jsem rád, že je vše v pořádku. Děkuji za hvězdy :) Kůži zdar!
JL Avatar autora Jan Lanka | 24.8.2023
VM Avatar autora Václav Matoušek (Administrátor) 26.8.2023
Děkuji za pět hvězd. Vážím si jich :) Kůži zdar!
MF Avatar autora Marcela Fantová | 23.8.2023
Úžasná ochota poradit, zboží v pořádku, Tokonole výborný pomocník.
VM Avatar autora Václav Matoušek (Administrátor) 26.8.2023
Jsem rád, že nýstroje slouží. Děkuji a ať se daří. Kůži zdar! :)
Avatar autora Jiřina Šašková | 23.8.2023
VM Avatar autora Václav Matoušek (Administrátor) 26.8.2023
Děkuji za pozitivní hodnocení.
JJ Avatar autora Jiří Janda | 23.8.2023
VM Avatar autora Václav Matoušek (Administrátor) 26.8.2023
Děkuji za pozitivní hodnocení :) Vážím si toho :)
L Avatar autora Libor | 16.5.2023
Rychlost, ochota, kvalita. Vse v jednom cloveku. :-) To je vec, ktera se casto nevidi. Jen tak dal! A jeste jednou dekuji za vyrobu reminku k AW Ultra. Spokojenost naramna.
VM Avatar autora Václav Matoušek (Administrátor) 16.5.2023
Libore, jsem rád, že jsme řemínek doladili dle požadavků a že vše sedí. Ať je řemínek s "jablkem" dlouholetý přítel :). Vašek
M Avatar autora Martina | 19.1.2023
Ráda bych se naučila šít z kůže a u Vaška jsem si objednala pastu na leštění hran (spoustu ostatních věciček už mám doma). Něco se daří víc, něco méně, chce to čas, nadšení a trpělivost. K doručenému zboží mě proto moc potěšil vzkaz, ať se mi daří. Děkuji a přeji totéž ;-)
VM Avatar autora Václav Matoušek (Administrátor) 20.1.2023
Martino, díky za hodnocení a snad jen znovu - ať se daří! :)
M Avatar autora Markéta H. | 18.3.2022
Objednala jsem si výrobu štítků na své produkty se svým logem a Vašek mi byl velmi nápomocen s řešením. Skvělá a rychlá komunikace. Jsem spokojená a Vaška určitě doporučuji!
VM Avatar autora Václav Matoušek (Administrátor) 23.3.2022
Markéto, děkuji za vaši recenzi a spolupráci. Jsem rád, že jste spokojena a s vaším projektem vám přeji hodně štěstí. Vašek
V Avatar autora Vlaďka B. | 16.11.2021
Chválím super přístup, komunikaci a krasné balení. Objednavala jsem dárek pro manžela deník Hynek i s gravírováním textu a jsme max.spoko :)
VM Avatar autora Václav Matoušek (Administrátor) 20.11.2021
Jsem rád, že díky Hynkovi mají všechny strany radost. Věřím, že ji bude dělat i v průběhu dalších desítek let. Děkuji! Vašek
L Avatar autora Lucie | 15.6.2021
Děkuji za krásné záložky. Kvalitní práce, super komunikace a vkusné balení
VM Avatar autora Václav Matoušek (Administrátor) 22.6.2021
Vřelé díky, za vaše řádky, Lucie. Jsem rád, že se záložky líbí a přeji pěkný den. Vašek
V Avatar autora Veronika K. | 6.5.2021
Chtěla bych Ti moc poděkovat za překrásnou záložku, náušnice i dokonalé „balení“ a celé zpracování. Celá objednávka byla dokonalá a precizní, od počátku do konce. Srdečně děkuji za dokonalý, v dnešní době velmi vzácný a neocenitelný, přístup a zpracování, a to vč. expresního dodání.
VM Avatar autora Václav Matoušek (Administrátor) 22.5.2021
Veroniko, děkuji za tvá slova. Jsem rád, že vše dopadlo přesně tak, jak mělo. Děkuji za ocenění detailů a těším se na další případnou spolupráci :). Pěkný den, Vašek
K Avatar autora Katerina | 20.4.2021
Objednala jsem si od Ecocase pásek pro přítele. Mohla jsem si vybrat pásek přesně podle mých představ (délka, šířka, barva, spona, zakončení), dokonce i s krásně vyrytými iniciály. Velice jsem ocenila odborné rady při výběru, jelikož nemám s nákupem pásků velké zkušenosti a nebyl problém se na cokoliv zeptat. Rychlost dodání byla až neuvěřitelná, do týdne od objednání jsem ho měla u sebe, navíc v krásném a originálním balení. Rozhodně to nebyl můj poslední nákup!
VM Avatar autora Václav Matoušek (Administrátor) 27.4.2021
Moc díky za egochlácholící řádky, Katko! :) Jsem rád, že vše je s páskem v pořádku a budu se těšit na další kožené radosti nejen pro přítele. Vašek

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 26