Hodnocení obchodu

5,0 9 hodnocení
Přidat hodnocení
5
9x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
L Avatar autora Lucie | 15.6.2021
Děkuji za krásné záložky. Kvalitní práce, super komunikace a vkusné balení
VM Avatar autora Václav Matoušek (Administrátor) 22.6.2021
Vřelé díky, za vaše řádky, Lucie. Jsem rád, že se záložky líbí a přeji pěkný den. Vašek
V Avatar autora Veronika K. | 6.5.2021
Chtěla bych Ti moc poděkovat za překrásnou záložku, náušnice i dokonalé „balení“ a celé zpracování. Celá objednávka byla dokonalá a precizní, od počátku do konce. Srdečně děkuji za dokonalý, v dnešní době velmi vzácný a neocenitelný, přístup a zpracování, a to vč. expresního dodání.
VM Avatar autora Václav Matoušek (Administrátor) 22.5.2021
Veroniko, děkuji za tvá slova. Jsem rád, že vše dopadlo přesně tak, jak mělo. Děkuji za ocenění detailů a těším se na další případnou spolupráci :). Pěkný den, Vašek
K Avatar autora Katerina | 20.4.2021
Objednala jsem si od Ecocase pásek pro přítele. Mohla jsem si vybrat pásek přesně podle mých představ (délka, šířka, barva, spona, zakončení), dokonce i s krásně vyrytými iniciály. Velice jsem ocenila odborné rady při výběru, jelikož nemám s nákupem pásků velké zkušenosti a nebyl problém se na cokoliv zeptat. Rychlost dodání byla až neuvěřitelná, do týdne od objednání jsem ho měla u sebe, navíc v krásném a originálním balení. Rozhodně to nebyl můj poslední nákup!
VM Avatar autora Václav Matoušek (Administrátor) 27.4.2021
Moc díky za egochlácholící řádky, Katko! :) Jsem rád, že vše je s páskem v pořádku a budu se těšit na další kožené radosti nejen pro přítele. Vašek
M Avatar autora Markéta S. | 11.4.2021
Doma už máme 3 pásky od ECOCASE, ale rozhodně nejsou poslední. Kvalitní a originální kousky, které jen tak někdo nemá. Skvělá a rychlá domluva a Vašek, který splní všechno, co si vymyslíte :)
VM Avatar autora Václav Matoušek (Administrátor) 19.4.2021
Ahoj opáskované rodině ze severu Čech :). Díky za vaši důvěru a ať to drží až do skonání světa :). V.
N Avatar autora Nikola C. | 28.2.2021
Vencu znám osobně, když jsem koukala po pásku, byl pro mě jasná volba=) Dostala jsem na výběr z několika barev, mnoho spon a různých variant zakončení. S výsledkem jsem naprosto spokojená. Vždy raději podpořím českou výrobu a někoho, kdo děla svojí práci rád, než velké značky, kterým jen pramálo zaleží na svých zaměstnancích.
VM Avatar autora Václav Matoušek (Administrátor) 28.2.2021
Bylo mi potěšením k tvým ladným křivkám člověčiny přidat také ladný kus hověziny! :)). Díky za podporu a těším se na další společně stvořené parády. Vašek
A Avatar autora Adam | 21.2.2021
Objednal jsem si od Ecocase peněženku pro tchána. Bylo to jen pár dní před Vánocemi, dárek na poslední chvíli. Vašek vše stihl a výsledek byl perfektní. Oceňuji rychlost, kvalitu i přístup majitele. Mohu jen a jen doporučit a přeji mnoho úspěšných obchodů.
VM Avatar autora Václav Matoušek (Administrátor) 28.2.2021
Zdravím, Adame! Věřím, že dárek utužil rodinné vztahy. Těším se, že příští rok společně vylepšíme vztah s tchyní! A to je vždy výzva :)). Díky za důvěru a podporu. Vašek
L Avatar autora Lucie | 10.2.2021
Moc Vám děkuji za úžasnou záložku do knihy. Příteli udělala opravdu velikou radost. Musím Vám ještě také poděkovat i za krásně zabalený balíček, byla jsem opravdu nadšená :-), takže Vám patří jedno velké DĚKUJI
VM Avatar autora Václav Matoušek (Administrátor) 12.2.2021
Dobrý den, Lucie. Děkuji moc za vaše slova. Jsem rád, že záložka splnila vaše očekávání a je vše v pořádku. Děkuji také za vaši důvěru a těším se na případnou další spolupráci. Vašek
L Avatar autora Lukáš | 19.1.2021
Vašek se od píky vypracoval a naučil skvěle pracovat s kůží. Díky za kožené pouzdro na pero, funguje perfektně a věřím, že mě přežije.
VM Avatar autora Václav Matoušek (Administrátor) 26.1.2021
Lukáši, moc díky za fajn zpětnou vazbu. Jsem rád, že pouzdro slouží a věřím, že bude i nadále. Přeji fajn den. Vašek
M Avatar autora Míra | 17.1.2021
Výrobky značky Ecocase.cz sleduji od jejich prvního uvedení na trh. Líbí se mi jejich jednoduchý design s důrazem na funkčnost. Zpracování kožených výrobků je na vysoké úrovni. Barva se nijak neloupe po roce pravidelného nošení. Vašek(majitel) je velmi flexibilní a spolehlivý, co se týká objednávek. Nechal jsem si od něho zaslat kabelku, pro přítelkyni, jako dárek k narozeninám do Anglie. Vše přišlo perfektně zabalené, bez jakékoliv známky poškození dokonce s osobním věnováním. Přítelkyně kabelku nosí skoro každý den a je s ní velmi spokojená. Určitě všem doporučuji. MK
VM Avatar autora Václav Matoušek (Administrátor) 18.1.2021
Moc díky za pozitivní slova, Mirku! Jsem rád, že vše bylo v pořádku a těším se na případnou další spolupráci.

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 9

Tomuto webu chutná sladké. Proto požírá soubory cookies, díky kterým poskytuje lepší uživatelský zážitek, může měřit návštěvnost a personalizovat reklamu. Více informací zde.